Ik ben Ellen van Hierden. Het is mijn diepste verlangen om mensen meer in verbinding te brengen met zichzelf en anderen. Dit doe ik met hart en ziel door middel van coaching en het geven van lezingen.

 

Al mijn leven lang boeit het me hoe onze gevoelens en gedachten invloed hebben op wat we zeggen en doen. Waarom loopt ons leven het ene moment zo als vanzelf en lijkt het of het andere keren zo tegenzit?
In mijn werk als coach en counselor kan ik hier gericht mee aan de slag. 

 

Na mijn opleidingen aan het Conservatorium en Fonetiek aan de Universiteit van Utrecht miste ik nog iets. Ik houd veel van piano spelen en ik ben daarnaast erg geïnteresseerd in de psychologische kant van taal, maar sinds mijn opleiding tot coach en counselor, weet ik dat juist de emotionele en sociale kant van communicatie mij zo intrigeren. 

 

Na de coachopleiding heb ik me dan ook me verder verdiept in onder andere verbindende communicatie, intervisiebegeleiding, bedrijfstraining, creatief en therapeutisch schrijven, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling.

 

In mijn werk heb ik de weg afgelegd van wetenschappelijk medewerker en (muziek)docent naar communicatietrainer, tekstschrijver en coach. Sinds 2019 werk ik ook als coach voor Need2change, een organisatie die veranderingen in bedrijfs- en overheidsstructuren begeleidt.