Lezing

Een actieve lezing waarin ik aan de hand van eenvoudige en directe voorbeelden uitleg hoe we in alledaagse situaties met onszelf en elkaar in contact kunnen blijven en hoe we lastige situaties makkelijker kunnen maken.

 

Je verbonden voelen met jezelf en met anderen voelt goed. Dit geldt voor je privésituatie maar ook op het werk. Als partners, ouders, kinderen, collega’s, buren, vrienden, kortom als mens verlangen we allemaal naar verbinding.

 

Tegelijkertijd overkomt het ons ook allemaal dat we deze verbinding soms kwijtraken. Dat we soms vastlopen in het contact met onszelf en anderen. Dat we in conflict raken. Dat het ons niet lukt om onszelf en anderen echt te begrijpen. Wat gaat er op zulke momenten mis? En vooral: wat kunnen we doen om te voorkomen dat het misgaat of, als het al is misgegaan, om deze situaties weer op te lossen of te herstellen?

 

In deze lezing vertel ik op welke manier ons gedrag, onze gevoelens en gedachten en onze verlangens met elkaar samenhangen. Ik laat zien hoe ze bepaalde probleemsituaties kunnen veroorzaken en versterken, maar juist ook hoe ze ons kunnen helpen om om probleemsituaties te voorkomen of op te lossen. 

 

In de lezing laat ik zien hoe we op een eenvoudige, eerlijke en plezierige manier het beste kunnen halen uit het communiceren met elkaar en onszelf.

 

Om meer informatie aan te vragen over de lezingen, klik hier. Voor meer informatie over mij, klik hier. 

Duur:
1,5 uur

 

Groepsgrootte: 
minimaal 10 personen


Prijs:
10 euro per persoon

 

Datum:

op aanvraag