Meer info

Een coachingstraject is een samenwerkingsverband tussen coach en cliënt. Het is mijn taak om je te begeleiden door een klankbord te zijn en een oprechte luisteraar. Ik geef eerlijke feedback op wat ik bij je zie, hoor en voel. Belangstellend, respectvol en direct, zodat je meer inzicht krijgt in jezelf en je mogelijkheden.


Gecoacht worden betekent werken aan jezelf en je situatie. Je onderzoekt je mogelijkheden, je verwachtingen en je belemmeringen.


Ik daag je uit om te experimenteren met nieuwe mogelijkheden, nieuwe inzichten en nieuwe oplossingen. Om te komen tot keuzes die bij je passen, die je weer energie geven en in beweging brengen in de richting die bij je past.


Mijn manier van werken kenmerkt zich door luchtigheid naast diepgang, door ontspanning tijdens de inspanning. Ik ben rustig, positief, betrokken en geef je mijn vertrouwen. Daarnaast ben ik analytisch en niet-oordelend en bied ik je een veilige plek waarbinnen jij de ruimte hebt om je gevoelens en (onbewuste) gedachtepatronen te ontrafelen.


Mijn doel is jouw vooruitgang. We doen het samen en ik ben er voor jou.


Ik ben afgestudeerd in Fonetiek aan de Universiteit van Utrecht en heb een opleiding gevolgd tot coach en counselor. Ook heb ik cursussen gedaan op het gebied van intervisiebegeleiding, bedrijfstraining, schrijven en persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2005 ben ik zelfstandig coach, schrijfcoach, schrijver, docent en trainer. Sinds 2019 werk ik ook als coach en trainer voor Need2change.


Eerdere banen als onder meer (muziek)docent, wetenschapper, reïntegratiecoach, communicatietrainer en tekstschrijver hebben mij gevormd tot coach, trainer en schrijver met een ruime ervaring in het begeleiden en motiveren van mensen.